Ohjeita messuvieraillemme 2024

Tapahtumapaikan nimi on Ruukin Hevoskeskus, osoite esim. navigaattoriin on: Sammalkankaantie 288, 92400 Ruukki.

Liput: 5 e / hlö (alle 15 v. ilmaiseksi) käteisellä autosta messualueen portilla! Ruuhkien välttämiseksi kannattaa varata tasaraha valmiiksi.
Lipunmyynti aloitetaan hieman ennen klo 10 ja se päättyy klo 14, jonka jälkeen pääsee maksutta sisään.

Lipunmyynnistä ajetaan messualueen ohi parkkiin raviradalle. Voit pysähtyä lipunmyynnin jälkeen ”huonojalakastenpysäkille” ja päästää kyydistäsi ne, jotka eivät pysty kävelemään pitkiä matkoja. Lähtiessä samassa kohdassa voi myös pysähtyä ottamaan kyytiin tavaraa tai ihmisiä. Noudatathan erityistä varovaisuutta!

Messuhalli on hevosmaneesi, otathan tämän huomioon mikäli sinulla on allergiaa. Maneesin hiekka kastellaan, ettei se pölyäisi. Näytteilleasettajia löytyy myös ulkoalueilta.

Infopiste palvelee sinua kaikissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. Infon löydät tapahtuma-alueen etupihalta. Lisäksi järjestäjät tunnistat keltaisista tai vihreistä liiveistä.

Tietoiskut messulavalla tasatunnein. Tarkempi aikataulu löytyy käsiohjelmasta ja nettisivuiltamme.

”Äijäparkki” ulkoalueella tulosuunnassa. Siellä myyjiä, sepän ja moottorisahaviestäjän työnäytöksiä, koneita, lättykahvila ja muuta ihmeteltävää.

Ulkoalueilla lisäksi hevosajelutusta ja puuhaa lapsille.

Ruokailut: Alueella tarjolla keittolounasta, kahvila, lättykahvila sekä makkaranmyynti.

Koirat ovat tervetulleita alueelle, pidäthän kuitenkin huolen että eivät häiritse muita alueella olevia (eläimiä tai ihmisiä)

Lämpimästi tervetuloa tapaamaan puutarhaväkeä, kysymään neuvoja asiantuntijoilta, tekemään ostoksia sekä nauttimaan messutunnelmasta!