Tiedote 9.4.2021: Pohjois-Suomen puutarhamessut SIIRRETÄÄN vuoteen 2022!

Ruukissa puutarhamessuja on ehditty järjestää jo neljästi, mutta uudella nimellä tapahtuma ei pääse toteutumaan vielä tänäkään vuonna.

Elimme tämän kevään toiveikkaana. Koronatilanne on vaihdellut kevään aikana, samoin suhtautuminen tähän kaikkia koskettavaan vitsaukseen. Kun Pohjois-Pohjanmaa siirtyi epidemiassa perustasolle, ajattelimme optimistisesti, että myyjien osalta loppuunmyyty ulkoilmatapahtumamme voidaan järjestää turvaetäisyyksin ja hygieniakäytännöt huomioiden. Varmistimme asian kuitenkin ylimmältä päättävältä taholta eli Pohjois-Suomen Aluehallintovirastolta. Sieltä aluehallintoylilääkäri Pasi Eskola ilmoitti, että näillä näkymin toukokuussa sallitaan 20, ehkä 50 hengen kokoontumiset. Ei siis mahdollisuutta meidän tapahtumamme järjestämiseen. Loppukesä olisi tullut kysymykseen, mutta puutarhatapahtumalle se ei ole järkevä. Sen sijaan lupaus antaa uskoa siihen, että luomumarkkinat toteutuvat 11.9.21. 

Pysykää kuitenkin kuulolla! Pienimuotoista korvaavaa etätapahtumaa suunnitellaan tilalle. 

Voimia ja aurinkoista kevättä jokaiselle! Syksyn luomumarkkinoilla toivottavasti nähdään ja puutarha-asioiden äärellä ensi keväänä.

P.S. Kaikkiin myyjiin ollaan yhteydessä ensi viikon aikana.

Messutyöryhmä