Joko vihdoin messut 2022?

Me täällä ollaan innokkaita ja toiveikkaita, että vihdoin tänä keväänä nähdään!

Messupuuhissa on mukana uusia ihmisiä ja siten myös uutta energiaa sekä uusia ideoita. Toivomme, että se näkyy teille asti ja ennen kaikkea toivomme, että tapahtuma voidaan vihdoin järjestää!

Tuleva tapahtuma on yhdistelmä vuodelle 2019 suunniteltua sekä ihan uutta. Meille tärkeää on säilyttää tapahtumassa maatiaismaisuus ja sopiva kotikutoisuus, unohtamatta toki hyvin valmisteltua tapahtumaa ja laadukasta tarjontaa. Edelleen valikoimme myyjät, jotta pystymme pitäytymään aidosti puutarhateemassa. Haluamme että tapahtumaan uskaltaa tulla aloittelevat tarhurit, mutta valikoimaa löytyy myös niille, jotka kaipaavat erikoisuuksia. Tähän tarpeeseen vastaa osaltaan mm. meidän mainio harrastajaosasto, josta voi löytää vaikka mitä kotipuutarhojen aarteita!

Mieluusti otamme edelleen vastaan palautetta ja ideoita sekä yhteistyöehdotuksia tapahtumaan liittyen. Muistattehan kuitenkin, että koko tapahtuma rakennetaan lähes täysin vapaaehtoisvoimin, joten jos emme esimerkiksi aina pysty ihan heti vastaamaan yhteydenottoihin, niin pyydämme ymmärrystä.

Olemme ilolla seuranneet pandemian aikaista puutarhainnostuksen kasvua. Toivottavasti se näkyy meilläkin niin, että tapahtuma saa jatkoa ja yhä uudet puutarhurit löytävät messumme. Voimme kaikki välittää tietoa eteenpäin!

Somessa meidät löytää sekä Facesta että Instasta!